Laura Ambagtsheer-Pakarinen

Laura on valmistunut oikeustieteen maisteriksi, OTM, Helsingin yliopistosta vuonna 2004. Maisterintutkintonsa hän kirjoitti perhe- ja jäämistöoikeudesta. Jo opintojensa aikana Laura työskenteli Perhe ja Perintö J. Pakarinen Oy:ssä avustajana ja valmistuttuaan osakkaana.

Tämän jälkeen Laura jatkoi opintojaan Helsingin yliopiston englanninkielisessä maisteriohjelmassa ja valmistui Master of Laws -tittelillä vuonna 2006. Myös tämä tutkinto edellytti tutkielmaa. Tällöin Laura perehtyi kansainväliseen vero-oikeuteen ja kirjoitti tutkielmansa “Cross-Border Corporate Planning – Structuring of a Finnish SME’s Establishment in Estonia”. Tutkielma pohti suomalaisen pienen ja keskisuuren yrityksen etabloitumista Viroon ja sen aiheuttamista veroseuraumuksista erityisesti yrityksen omistajan (luonnollinen henkilö) näkökulmasta.

Vuoden 2009 alusta Laura muutti Hollantiin saamaan lisäoppia kansainvälisestä verotuksesta. Näiden vuosien aikana sitä onkin kertynyt. Vuonna 2017 Laura suoritti ADIT-tutkinnon, joka on englantilainen jatko-opintokokonaisuus koskien kansainvälistä verotusta. Tutkinnon osana Laura kirjoitti verovertailevan tutkielman vertaillen Suomen ja Ruotsin avainhenkilöiden verokohtelua (ns. ekspatriaattisäännöt). Vuonna 2023 Laura suoritti DITT-tutkinnon, joka myös on englanninkielinen opintokokonaisuus koskien verotusta ja teknologiaa.

Vuosien varrella Laura on myös kirjoittanut lukuisia artikkeleja ja muita julkaisuja ja opettanut mm. Euroopan komissiossa.

Tutustu lähemmin Lauran työhistoriaan hänen LinkedIn-profiilissaan (in English).

Laura tavoittaa joko sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040 6849152.